بعد از خرید بیمه چه کاری انجام دهیم

بیمه معمولاً یک حوزه تخصصی هست و مردم به سختی از جزئیات و اصطلاحات رایج آن ها سر در می آورند. این عدم آگاهی گاهی حتی در زمان خرید بیمه نامه هم باعث سردرگمی بیمه گذاران می شود و به همین دلیل است که افرادی به عنوان نماینده بیمه یا کارگزار بیمه هستند که به عنوان مشاور، کارهای مربوط به ارائه اطلاعات صحیح را به عهده می گیرند. اما برخی فکر می کنند که بعد از اینکه بیمه نامه خود را خریداری کردند، دیگر کار تمام است و باید تا زمان سررسید بیمه نامه که باید بیمه نامه جدید خرید یا بیمه نامه را تمدید کرد، کاری برای انجام دادن ندارند. واقعیت اینطور نیست. شما می بایست اقدامات ساده ولی تأثیرگذاری را بعد از خرید بیمه نامه انجام دهید تا بتوانید از مزایای بیمه خریداری شده بیشترین بهره را ببرید. اما چه اقداماتی؟

بعد از خرید بیمه چه کاری انجام دهیم

1-اول از همه باید در زمان تحویل بیمه نامه، به شماره بیمه نامه خود دقت کنید. همه بیمه نامه های معتبر شماره بیمه نامه دارند. اسم و مشخصاتی را که در زمان خرید به نماینده بیمه داده اید را بررسی کنید و اگر مغایرتی وجود داشت، حتماً اطلاع دهید و تقاضای الحاقیه کنید.

2-عوامل صدور بیمه نامه هیچ مبلغ اضافه ای برای خرید بیمه نامه دریافت نمی کنند و شما می بایست مبلغ نهایی پرداخت شامل مالیات بر ارزش افزوده را بپردازید. بنابراین مبلغ پرداختی خود را با مبلغ نهایی با مالیات تطبیق دهید. چنانچه مبلغ بیشتری پرداخت کرده اید دلیل آن را جویا شوید.

3-خرید بیمه از نمایندگی بیمه این مزیت را دارد که نمایندگی برای تداوم سوددهی، خدمات پس از فروش و یادآوری تمدید بیمه نامه را به خوبی انجام می دهد. ضمن اینکه شایسته تر است اگر از نماینده بیمه خود راضی هستید، حتماً بیمه نامه را در همان نمایندگی تمدید کنید. این موضوع باعث تداوم درآمد کسب و کار آن نمایندگی خواهد شد.

4-بعد از خرید، دنبال شماره تماس شرکت بیمه برای اعلام خسارت باشید. در بیمه نامه های مختلف این شماره تماس متفاوت است. به طور مثال بعد از خرید بیمه مسافرتی، شماره کمک رسان بین المللی را پیدا کنید. یا بعد از خرید بیمه شخص ثالث، شماره مرکز پرداخت خسارت یا شماره دفتر مرکزی بیمه سامان را پیدا کنید. در دسترس بودن این شماره تماس ها در زمان وقوع حادثه یا خسارت می تواند بسیار کمک کننده باشد.

5-در صورتی که قصد خرید اینترنتی بیمه نامه را دارید، حتماً از سایت هایی خریداری کنید که دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند و همچنین از پروتکل های پرداخت امن استفاده می کنند. به طور مثال آدرس صفحات این سایت ها با HTTPS آغاز می شوند. همچنین از وب سایت هایی خریداری کنید که شماره تماس دارند تا در صورت پرداخت یا خرید ناموفق بتوانید از آن ها مشاوره بگیرید. معمولاً نسخه الکترونیکی بیمه نامه در این گونه خریدهای غیرحضوری معتبر هستند و نداشتن مهر و امضای نمایندگی بیمه، موضوع چندان مهمی نیست.

6-نسخه های کاغذی بیمه نامه را در جای امنی قرار دهید و حتماً یکی از اعضای خانواده را از مکان قرار دادن بیمه نامه ها و اسناد با خبر کنید. این بیمه نامه درواقع شامل مفاد قرارداد شماست که همراه داشتن آن در زمان خسارت می تواند بسیار راهگشا باشد.

7-حتماً بعد از خرید نگاهی اجمالی به شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه خود بیاندازید. در صورتی که ابهام دارید با نماینده بیمه خود به عنوان مشاور در میان بگذارید و اگر نیاز به تغییری هست، در همان ابتدا انجام دهید. بسیاری از نارضایتی هایی که گهگاه از شرکت های بیمه رخ می دهد، ناشی از ناآگاهی از مفاد بیمه نامه است.

8-خرید بیمه نامه با پرداخت حق بیمه نهایی می شود. پیشنهاد می کنیم، تصویر رسید پرداخت را حتماً در کنار بیمه نامه نگهداری کنید. این رسید می تواند رسید دستگاه کارتخوان، رسید انتقال وجه بین بانکی، یا تصویر رسید دریافت چک اقساط بیمه نامه باشد.

9-در بسیاری از بیمه نامه ها شما تنها پنج روز پس از وقوع خسارت فرصت دارید به صورت مکتوب شرکت بیمه سامان را از خسارت مطلع سازید. حتماً در این خصوص عجله داشته باشید و شرکت بیمه سامان را از طریق فکس، یا نامه با پست سفارشی از خسارت مطلع سازید. نگهداری رسید نامه یا فکس حتماً ضروری است. ضمن اینکه باید بدانید که شرکت بیمه برای دریافت خسارت شما، مرکز یا شعبه مخصوص دارد. نمایندگی بیمه فقط عامل فروش بیمه نامه بوده و بهتر است مدارک خود را برای خود شرکت بیمه ارسال نمایید. البته هستند نمایندگانی که خدمات پرداخت خسارت را بدون هزینه ای برای مشتری انجام می دهند.

10-اطلاعات بیمه نامه های خود مخصوصاً تصویر بیمه نامه را در اختیار دیگران قرار ندهید. این اطلاعات خصوصی هستند و در برخی موارد باعث سوءاستفاده دیگران می شوند.

11-در صورتی که بیمه نامه ذینفعان دیگری هم دارد، یک تصویر از آن را در اختیار آن ها قرار دهید تا بتوانند در مواقع مقتضی حتی بدون حضور شما از منافع بیمه نامه استفاده کنند.

12-تمدید بیمه نامه را هیچ وقت به روز آخر موکول نکنید. عوامل بسیار زیادی هستند که می توانند در روند تمدید بیمه اختلال ایجاد کنند و امکان دارد که مدتی بدون بیمه باشید. بنابراین خرید بیمه نامه دو یا سه روز قبل از اتمام بیمه قبلی به شما اطمینان خاطر خواهد داد. ضمن این که در این حالت، شروع بیمه جدید بعد از اتمام بیمه قبلی خواهد بود و جای نگرانی نیست. همچنین در صورتی که خرید اینترنتی بیمه از طریق سایت انجام داده اید، بدانید که تمدید بیمه نامه از طریق همین سایت می تواند به فروشنده کمک کند تا کسب و کار خود را رونق داده و سرپا نگه دارد. بنابراین سعی کنید در صورتی که کماکان شرایط مناسب است و از نمایندگی بیمه خود رضایت دارید، تمدید بیمه نامه را از طریق همان نمایندگی یا سایت انجام دهید تا منافع آن برای شخصی که برای جذب شما تلاش انجام داده محفوظ بماند. اگرچه این موضوع فقط یک توصیه است و شما در انتخاب نماینده بیمه خود مختار هستید.

13- بیمه برای این منظور است که احتمال وقوع خطر را بیمه کند. بنابراین اگر در طول مدت بیمه نامه خسارتی دریافت نکرده اید، شرکت بیمه وظیفه بازگرداندن حق بیمه را به شما ندارد. البته در برخی از بیمه نامه ها مثل بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان، بیمه شخص ثالث و بدنه خودرو، در صورتی که خسارت دریافت نکرده باشید، در صورت تمدید بیمه نامه به شما تخفیف تعلق می گیرد. بنابراین این تفکر سنتی که این همه پول دادم و هیچ خسارتی هم دریافت نکردم، ناشی از یک برداشت اشتباه است و کاربردی ندارد.

 

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته

در راستای ارائه خدمات جامع در تمام ساعت های شبانه روز، نمایندگی شیرخانی برای اولین بار در ایران، خدمات مشاوره و فروش بیمه نامه های مسافرتی، شخص ثالث اتومبیل و بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان را در خارج از ساعت اداری نیز ارائه می دهد. برای مشاهده اطلاعات تكمیلی، روی ادامه مطلب كلیك نمایید:

ادامه مطلب...




آدرس: تهران، مطهری، روبروی ترکمنستان، ساختمان پروشات، طبقه پنجم، واحد۳۰

تلفن دفتر مرکزی: 02188476393

اینستاگرام بیمه سامان تلگرام بیمه سامان آپارات بیمه سامان


تمامی حقوق سایت متعلق به بیمه سامان نمایندگی شیرخانی کد 1103 است.